Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα της πρεμιέρας και τα ερωτηματικά

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα της πρεμιέρας και τα ερωτηματικά

Ανοικτές είναι οι θέσεις στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καλείται να πάρει αποφάσεις το επόμενο 24ωρο για την αρχική ενδεκάδα.

Η πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης πλησιάζει επικίνδυνα και ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει στον δρόμο των νικών από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι επτά από τις ένδεκα θέσεις έχουν «κλειδώσει». Στον «άσο», στην άμυνα και στο κέντρο. Μπροστά, δεδομένου, πως οι Χατζηγιοβάνης και Ιωαννίδης προέρχονται από την Εθνική, αυτό θα συνυπολογιστεί στο μυαλό του Ιβάν.

Ο Λούντκβιστ, εκτός απροόπτου, θα πάρει φανέλα βασικού ως ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει δημιουργικά, ενώ έτοιμος είναι και ο Βιτάλ, του οποίου η ποιότητα δεν αμφισβητείται. Στη θέση του φορ ο Καρλίτος είναι σε καλή κατάσταση και αποτελεί μέχρι τώρα, το φαβορί.

Δεν μπορεί να αγνοηθεί πιθανή έκπληξη με τον Παλάσιος στο αρχικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής:

Διούδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News