Παναθηναϊκός: Η πιο κομβική μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Αξιόπιστος, φτηνός, αυθεντικός πλέι μέικερ!

Ο αθλητής που το performance του έχει ξεχωριστό ειδικό βάρος για την έκβαση της φετινής χρονιάς είναι ο Νέιτ Ουόλτερς.

Εκτιμάμε ότι ο έμπειρος πλέι μέικερ είναι ο πιο κομβικός παίχτης για τον Παναθηναϊκό.

Είδαμε πως με το που ανέβασε την απόδοσή του στο 3ο δεκάλεπτο κόντρα στη Μπασκόνια, οι ποιοτικοί Ισπανοί εξαφανίστηκαν από το γήπεδο και πως εκεί που είχαν πάρει διαφορά στο ημίχρονο, έμειναν μετά να χαζεύουν τις εμπνεύσεις του Νέιτ που μοίρασε 7 ασίστ ξεκλειδώνοντας το ματς υπέρ του οικοδεσπότη.

Δυσκολευόμαστε να δούμε τους πράσινους να μην πετυχαίνουν κάποιους από τους αγωνιστικούς τους στόχους έχοντας τον Ουόλτερς σε καλή κατάσταση.

Για να το γράψουμε διαφορετικά, ο αθλητής είναι έξυπνος και ικανός για να διαχειριστεί μια επίθεση όπως αυτή του Παναθηναϊκού έχοντας και Παπαγιάννη-Μπέικον στην εξίσωση (δηλαδή αρκετά παραγωγικά παιδιά έτσι και τους δώσεις τη μπάλα στα σημεία που επιθυμούν).

Η κατάσταση του έμπειρου άσου (που καλείται να παίξει την κυριότερη επιρροή στα τελειώματα του τριφυλλιού) θα παίξει μεγάλο ρόλο στη χρονιά για μια ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο το οποίο κάποιος πρέπει να αξιοποιήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News