Παναθηναϊκός: Η πικρή ατάκα Πρίφτη - Οι δηλώσεις ενόψει Εφές

Πρίφτης: «Είναι άγρια η λίγκα - Χρειάζεται χρόνο ο Φερέλ για να μπει!»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αναντολού Εφές (27/10, 21:00) και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην αντιφατική εικόνα του Τριφυλλιού στα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Γιώργο Βαλαβάνη:

Για το ρεκόρ 4 ήττες μια νίκη: “Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Χρειάζεται μια διαδικασία να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Μεγάλη ενέργεια και συνέπεια. Αν ακολουθήσουμε αυτά τα σημεία τότε θα έχουμε και ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι και τα επόμενα παιχνίδια: “Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι έχουμε μια αντιφατική συμπεριφορά. Στην αρχή να έχουμε καλύτερη εικόνα και στη συνέχεια να έχουμε ένα κακό δεκάλεπτο. Αυτό το έχουν όλες οι καινούργιες ομάδες. Θέλουμε χρόνο, να παλέψουμε με το χρόνο και τον εαυτό μας. Η πρώτη μάχη είναι με τον εαυτό μας πρώτα και μετά με την ομάδα που έχουμε αντίπαλο”.

Για την Αναντολού Εφές: “Δε ξέρω με πόσους θα έρθει. Είναι ταλαντούχα ομάδα και θα έρθει με 8-10 παίκτες που μπορούν να παίξουμε υψηλά και να πάρουν το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε κάποιους τραυματισμούς όπως του Παπαέτρου. Όπως και με τον Οκάρο Oυάιτ, αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας. Να εστιάσουμε στον εαυτό μας και όχι στην Αναντοιλού Εφές”.

Για τον Φέρελ: “Είναι σε μια διαδικασία, πρέπει να μάθει τους συμπαίκτες τους, την ομάδα του, το πως παίζει ο Παναθηναϊκός. Παίζει σε μια νευραλγική θέση που πρέπει να τα μάθει όλα αυτά. Δεν είναι ότι είναι δυάρι ή τεσσάρι, έχει απαιτητική αυτή η θέση που παίζει”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News