Παναθηναϊκός: «Η Ουρουγουάη και πρώτη "κλεισμένη" καλοκαιρινή μεταγραφή»

Παναθηναϊκός: «Η Ουρουγουάη και πρώτη "κλεισμένη" καλοκαιρινή μεταγραφή»

Μπορεί όλοι στον Παναθηναϊκό να προετοιμάζονται για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά δεν έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι πράσινοι τσεκάρουν περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική.

Ο Παλάσιος ήταν η αρχή και τώρα στο Τριφύλλι θέλουν να συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Πράσινοι τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών απο την Κολομβία εκτός από την Αργεντινή.

Επιπροσθέτως, υπάρχουν πολλές φήμες ότι ο Παναθηναϊκός είναι ήδη πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή του στο φετινό καλοκαίρι χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον παίκτη,την εθνικότητα του αλλά και το πρωτάθλημα που παίζει.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο παίκτης παίζει στην αριστερή πλευρά και θα είναι μπακ απ του Χουάνκαρ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News