Παναθηναϊκός: Η ομιλία στο Κορωπί που άλλαξε το «τσιπ»!

«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

Εξαιρετικός ο Λούκας Βιγιαφάνιες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι νίκες στα ντέρμπι κρύβονται στις λεπτομέρειες κι ο προικισμένος Αργεντινός κάνει σωστά όλα τα μικρά πράγματα που αφήνουν μια επίθεση να λειτουργήσει πραγματικά.

Τέλειο σκανάρισμα χώρου, εξαιρετικά χτυπήματα μπάλας, πόδια με ένταση σε κάθε πλάτος και μήκος του τερέν, στοιχεία που μόνα τους σε πηγαίνουν μπροστά σε χρόνους/ταχύτητα λειτουργίας στο μισό γήπεδο αλλά και στις κόντρα επιθέσεις.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι οι πράσινοι δουλεύουν κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι τους στα πλέι-οφ κι είναι κατανοητό ότι χρειάζεται κάποιο ευνόητο διάστημα για να τα απορροφήσουν οι παίκτες

Μετά τo group therapy που έγινε στο Κορωπί έπειτα από πρωτοβουλία του Πιερ Ντρεοσί, ο Μπόλονι έχει …πλατύνει το rotation, παίρνει πράγματα στο κομμάτι ψυχολογικής διαχείρισης των παικτών κι η ομάδα από αυτό… εισπράττει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News