«Παναθηναϊκός ή... Ολυμπιακός για Βαγιαννίδη»

«Έφαγε το κεφάλι του» και ο Βαγιαννίδης!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν το Γιώργο Βαγιαννίδη να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρακολουθείται από τους big 4, ωστόσο Παναθηναϊκός και… Ολυμπιακός μοιάζουν φαβορί για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sportday αναφέρει:

Επειδή πήρε κάπου το μάτι μου ότι ο Βαγιαννίδης σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό, να σας πω ότι το βιογραφικό του βρίσκεται και στους 4 του big 4. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα κινηθούν για την απόκτησή του και οι τέσσερις. Αλλά νομίζω ότι διίστανται οι απόψεις του μικρού και του περιβάλλοντός του για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Κάποιοι επιμένουν πως ενδείκνυται η επιστροφή στην Πανάθα, όπου το κενό στο δεξί άκρο παρέμεινε. Άλλοι προτιμούν τη… θάλασσα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News