Παναθηναϊκός: Η οικονομική πρόταση για την αγορά Κρίστενσεν

«Κινείται για την απόκτηση Κρίστενσεν ο Παναθηναϊκός»

Σε άλλες περιπτώσεις φαίνεται ότι στρέφεται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, καθώς οι πιθανότητες απόκτησης του Γιάκομπ Κρίστενσεν από τη Νόρτζελαντ έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Το πράσινο φως για την απόκτηση του 30χρονου Καναδού Τζόναθαν Οσόριο αλλά και του 21χρονου Δανού Γιάκομπ Κρίστενσεν έδωσε ο Ιβάν Ποβάνοβιτς.

Ο πρώτος παίζει στις θέσεις 8 και 10 αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα του Τορόντο γέννημα-Θρέμμα και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Καναδά.

Το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβρη και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη Η περίπτωση του Κρίστενσεν είναι διαφορετική.

Κατ’ αρχάς παίζει στις θέσεις 6 και 8 και είναι βασικό στέλεχος της πρωτοπόρου του δανέζικου πρωταθλήματος Νόρτζελαντ.

Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, οι πράσινοι έκαναν πρόταση πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν ποντάροντας στη συγκατάθεση/επιθυμία του Κρίστενσεν και στο ότι το συμβόλαιο του τελειώνει σε έναν χρόνο. Η δανέζικη ομάδα ωστόσο είναι διστακτική και δεν λέει το ναι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News