Παναθηναϊκός: Η... νέα ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Πώς να βγει από την ενδεκάδα;

Στο καμίνι της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πώς θα τα διαχειριστεί.

H παρουσία του Τσέριν είναι εξαιρετικά δύσκολη, μετά τη διάταση που υπέστη, ενώ απών θα είναι και ο Σπόραρ.

Τη θέση του Τσέριν στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Μπερνάρ, έχοντας δίπλα του τους Κουρμπέλη και Ρούμπεν.

Ο Παλάσιος αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο και στα αριστερά θα είναι ο Αϊτόρ.

Στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τραυματία Σπόραρ, θα παίξει ο Ιωαννίδης.

Σε ό, τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στα στόπερ θα παίξουν οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον.

Αριστερά θα είναι ο Χουάνκαρ και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κώτσιρας προπονείται, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, αφού είχε τεθεί εκτός για αρκετό διάστημα.

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που θα έρθει από τον πάγκο

Παναθηναϊκός: Η απουσία του Άνταμ Τσέριν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δίνει την ευκαιρία στον Ένις Τσόκαι να κάνει ντεμπούτο με την Πράσινη φανέλα.

Ο Αλβανός χαφ από όταν γύρισε από την Εθνική του ομάδα προπονείται κανονικά με σκοπό να εγκλιματιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Όσον αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα, ο παίκτης είναι πανέτοιμος αφού ήταν βασικός στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και έπαιζε συνέχεια πριν πάρει μεταγραφή στους Πράσινους.

Σίγουρα δεν θα δούμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στη βασική ενδεκάδα όμως είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ως αλλαγή παίρνοντας έτσι τα πρώτα του λεπτά με το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Οι δύο ηχηρές απουσίες με Αστέρα- Ποιοι επιστρέφουν

Παναθηναϊκός: Το Τριφύλλι συνεχίζει την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει για ακόμη ένα αγώνα να αλλάξει τα πλάνα του αφού η ομάδα συνεχίζει να έχει απουσίες λόγω τραυματισμών.

Αρχικά από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα λείψουν σίγουρα οι Σπόραρ και Τσέριν. Ο Σλοβένος φορ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα το οποίο θα τον αφήσει εκτός του αγώνα με τον Αστέρα αλλά και από αυτόν με την Λαμία για την επόμενη αγωνιστική.

Όσο για τον Τσέριν, ο Σλοβένος χαφ ταλαιπωρείται από μια διάταση στον μπροστινό μηριαίο που αποκόμισε από τα συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Εθνική του ομάδα.

Επιπροσθέτως, σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης και ο Τρουιγιέ λόγω ίωσης και δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή.

Από την άλλη πλευρά, το θετικό είναι ότι οι Πράσινοι θα έχουν και επιστροφές. Ο Παλάσιος προπονείται κανονικά και δείχνει πως ξεπέρασε μία και καλή το πρόβλημα χαμηλά στο πόδι του το οποίο τον άφησε εκτός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα στον αγώνα με τον Αστέρα. Ακόμα, προπονήθηκε κανονικά και ο Βέρμπιτς ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και δήλωσε παρών.

Τέλος, το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολουθεί εδώ και δύο μέρες και ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος πάντως έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News