Παναθηναϊκός: Η μυθική εμφάνιση του Πονίτκα στο ΟΑΚΑ (vid)

Παναθηναϊκός: Η μυθική εμφάνιση του Πονίτκα στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο Ματέους Πονίτκα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στο “θρίλερ” με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν ήταν αρκετός, για να κερδίσει η ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στη Φενέρ στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά “αυτοκτόνησε”, αφού έχασε ένα δικό του ματς στην παράταση με 94-88 και γνώρισε την έκτη σερί ήττα του στην Ευρωλίγκα.

Για την ομάδα του κόουτς Ράντονιτς προσπάθησαν και ξεχώρισαν πολλοί παίκτες όπως οι Μπέικον, Ουίλιαμς και Γκουντάιτις, όμως ο Ματέους Πονίτκα ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση στην κορυφαία του ίσως εμφάνιση με την πράσινη φανέλα.

Ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ/γκαρντ σε 32:02 συμμετοχής είχε 14 πόντους με 1/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 6/6 βολές, 12 ριμπάουντ (!), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 5 κερδισμένα φάουλ και 26 στο PIR!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές μιας εκπληκτικής εμφάνισης:




Με αυτή τη στατιστική ο Πονίτκα πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ (12) και στα επιθετικά (10!), αλλά και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο PIR και στα εύστοχα τρίποντα.

Μετά το ματς δήλωσε:

“Καλύτερα να είχα ένα ριμπάουντ για να είχαμε κερδίσει. Μας έμεινε η εντύπωση ότι κάτι έγινε λάθος. Δεν εκτέλεσα σωστά, αν είχα πιάσει καλύτερα την μπάλα θα είχα σκοράρει. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, γιατί δώσαμε μία μάχη. Θέλαμε και οι δύο τη νίκη, αλλά παίζει ρόλο και πως θα ξεκινήσεις την παράταση. Ο Χέις βρήκε ρυθμό στην παράταση. Είναι δύσκολο να γίνει τώρα κριτική, γιατί τώρα είμαστε και απογοητευμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε τη Μακάμπι και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το ματς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News