Παναθηναϊκός: Η μπάλα δεν τον «πάει», μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό!

Ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, θα έχει άλλη μια ευκαιρία σε λίγες ώρες στο Καραϊσκάκη.

Στον πρώτο γύρο μόνο στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού (0-0) πήρε καλό βαθμό, παίζοντας μάλιστα με σύνθεση ανάγκης.

Με Μπρινιόλι να κάνει ντεμπούτο, τον Φακούντο να βγαίνει από τη ναφθαλίνη και το δίδυμο Πούγγουρα – Σάρλια να μην επιτρέπει μισή ευκαιρία στους οικοδεσπότες! Κατά τα λοιπά, πλησίασε σε επιτυχίες αλλά πάντα οι λεπτομέρειες του στάθηκαν κόντρα.

Το κλαμπ δέχθηκε απίθανα γκολ (Σάστρε δοκάρι και μέσα από ένα…τούβλο 25 μέτρα μακριά από τα δοκάρια), είχε εναντίον του διαιτητικά σχεδόν όλες τις δύσκολες φάσεις (αποβολή Σάντσες στο Βόλο, πέναλτι που δόθηκε φάουλ στο Ηράκλειο, πέναλτι Αϊτόρ στην Τούμπα), έχασε βαθμούς από χαμένο πέναλτι (Αγρίνιο), ακόμα και μετά από ρεσιτάλ δικών του χαμένων ευκαιριών (Αϊτόρ – Παλάσιος εναντίον της ΑΕΚ στο 1-0 του ΟΑΚΑ).

Η μπάλα δεν τον «πάει», μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News