Παναθηναϊκός: Η μεταμόρφωσή του είναι έργο Ιβάν!

Σε... τίμια απόδοση ο «άσος» του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

Όταν ανέλαβε καθήκοντα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκέντρωσε πληροφορίες για τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Έχοντας δουλέψει χρόνια στη χώρα μας ως παίκτης και προπονητής, ο Σέρβος έχει φίλους οι οποίοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και τον ενημέρωσαν τι εστί …βερύκοκο.

Πόσο ικανός παίκτης είναι και παράλληλα πόσο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Στο μικρό χρονικό διάστημα που ο Σέρβος προπονεί τον Παναθηναϊκό, ο νοτιοαμερικάνος είναι άλλος άνθρωπος. Φρόντισε ο κόουτς να μιλήσει μαζί του.

Ο Αργεντινός εξήγησε γιατί κατά την άποψη του δεν έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την άποψη για το πως θα είναι πιο χρήσιμος.

Ο προπονητής τον έβαλε στην 11άδα ως οκταρι την ίδια εποχή που ο παίκτης ήταν στα δικαστήρια (!) με τη ΠΑΕ για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε μετά τον τσακωμό του με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, αυτή η κίνηση έλεγε πολλά.

Αγωνιζόμενος ως box-to-box, ο έμπειρος χαφ δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί ΚΑΙ στα ανασταλτικά καθήκοντα του χωρίς να εξαντλεί γρήγορα τις δυνάμεις του. Επιπλέον μακριά από την περιοχή ο Λούκας είναι απειλητικός και δημιουργεί επικίνδυνες προϋποθέσεις για την αντίπαλη εστία με τις μεταβιβάσεις του. Ο Ιβάν ξέρει την ποιότητα του και θέλει να πάρει λύσεις από αυτόν.

Ο Βίγια δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει, ευκαιρίες παίρνει από τον προπονητή κι αποδεικνύει πολλά στο γήπεδο. Το Σάββατο μέτρησε άλλη μια ασίστ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News