Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική αγορά που δεν άνοιξε ο Ντρεοσί!

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

O Πιερ Ντρεοσί είναι παρελθόν εδώ και λίγες ώρες για τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κανείς δεν κατάλαβε γιατί προσλήφθηκε αφού τόσους μήνες δεν υπήρχε πουθενά, την φωνή του δεν την ακούσαμε καν και στις μεγάλες φουρτούνες του κλαμπ ήταν απλά παρατηρητής.

Υποτίθεται ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 το ταμπελάκι μπροστά απ’ το όνομα του θα ανέγραφε τίτλο γενικός διευθυντής, αλλά μόνο ως τέτοιος δεν συμπεριφέρθηκε ο Γάλλος του οποίου ο κύκλος αρμοδιοτήτων ήταν πιο διευρυμένος και καθαρά ποδοσφαιρικός.

Στο Κορωπί τον περιέγραφαν ως general Manager, συγκρίνοντάς τον με εκείνους του…ΝΒΑ και (σε πιο χαμηλά στάνταρ) στην Premier League.

Κοντολογίς, ο Ντρεοσί θα ήταν το…αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο έχων την πλήρη ευθύνη του αγωνιστικού κι όλων όσων συνδέονται με αυτό. Υποτίθεται ότι θα ήταν ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού, λειτουργώντας σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή αν και τελικά το μόνο που έκανε ο Ντρεοσί ήταν να γνέφει καταφατικά στα μεταγραφικά αιτήματα του Λάζλο Μπόλονι.

Η μεταγραφική αγορά που δεν άνοιξε ο Ντρεοσί!

Υποτίθεται πως η παρουσία άνοιγε για το τριφύλλι τη γαλλο-αφρικανική αγορά. Μία αγορά με την οποία ο Παναθηναϊκός δεν είχε ασχοληθεί ποτέ σοβαρά στα παρελθόν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) διότι δεν είχε τον κατάλληλο άνθρωπο για να την προσεγγίσει και ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες (Ligue2) όπου υπάρχουν χρυσές ευκαιρίες και πολλοί ταλαντούχοι παίκτες σε μικρές ηλικίες, που θα μπορούσαν να έχουν σημαντική μεταπωλητική αξία.

Ο Ντρεοσί ήρθε, είδε και απήλθε δίχως να αφήσει κανένα στίγμα όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Ελευθεράκη, τον Διαμαντόπουλο, τον Ρόκα, τον Ζιλμπέρτο, τον Λυμπερόπουλο και όλους όσους συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Αλαφούζο…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News