Παναθηναϊκός: Η «μεταγραφή» προσωπικό- στοίχημα Γιοβάνοβιτς

Οπαδός σε Γιοβάνοβιτς: "Ιβάν, μείνε γιατί θα φουντάρω" - Πώς αντέδρασε!

Ακούγεται από το Κορωπί ότι ο προπονητής έχει πάρει προσωπικά το στοίχημα να «ξεπετάξει» τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Για την διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα, των τεχνικών διευθυντών- σκάουτερ – ατζέντηδων, που ασχολούνται ηλικιακά με ποδοσφαιριστές στην εφηβεία ο Γιώργος από το 2018 έφερνε ετικέτα «super talent football player 3A»!

Στο Final 4 της Κ17 (σεζόν 2017-18), εκεί που ο Παναθηναϊκός έχασε στον τελικό από τον Ολυμπιακό, είχε γραφτεί πως έκαναν focus σε αυτόν απεσταλμένοι Ιντερ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι.

Την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει ασφυκτικό πρέσινγκ της Πόρτο που ήθελε να αγοράσει τον Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι γονείς του δεν συζητούσαν την προοπτική του εξωτερικού.

Ο παίκτης έχασε 1.5 χρόνο από τη ζωή του πηγαίνοντας στην Ιταλία, έβγαλε μεν λεφτά αλλά η πρόοδός του ήταν ανύπαρκτη. Πέρσι εντάχθηκε στο τριφύλλι, εδώ και μήνες κοιτάζει να θυμηθεί πως είναι να είσαι ποδοσφαιριστής.
Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News