Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που έλειψε για την... πρόκριση!

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 (Highlights/vid)

Έβλεπες στη Λεωφόρο τον Τσέριν και τον Πέρεθ να δυσκολεύονται να πάρουν ανάσα μετά το 70΄ κι αναρωτιόσουν πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν είχες στο γήπεδο αντικαταστάτες Γκασίνοβιτς-Βιγιαφάνιες-Μαουρίσιο.

Είναι ασύλληπτα και 100% αντι-ποδοσφαιρικά τα πειράματα που γίνονται χρόνια ολόκληρα εις βάρος της ομάδας και της ψυχικής υγείας του κόσμου της που έχοντας τραβήξει τα πάνδεινα δυο και βάλε δεκαετίες προσφέρει τον οβολό του και ξελαρυγγιάζεται σε κάθε αγώνα παρότι ξέρει ότι διοικητικά δεν μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα.

Η μεταγραφή που έλειψε για την… πρόκριση!

Δεν υπήρχε άνθρωπος στο γήπεδο ή μπροστά στην οθόνη του μετά το σφύριγμα της λήξης με τη Σλάβια που να μην έλεγε πως το τριφύλλι με χαφ ΚΛΑΣΕΩΣ δεν θα κάνει …παπάδες.

Ακόμα και με διαιτησία απροκάλυπτα εχθρική ο Παναθηναϊκός τίμησε το όνομα και την αύρα του γηπέδου του στριμώχνοντας μια καλή ομάδα που είναι πολύ πιο έμπειρη από αυτόν στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ τα τελευταία χρόνια.

Έστω κι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μόνο να ήταν στο γήπεδο αντί του Γιωργάκη Βαγιαννίδη τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν δυσκολότερα για τους Τσέχους που τα έχασαν από το δυναμικό ξεκίνημα του αντιπάλου (αχ εκείνο το δοκάρι στα πρώτα δευτερόλεπτα), μένοντας σε παθητικό ρόλο.

Η αλήθεια είναι πως μετά το 1-0 του Σποράρ ο γηπεδούχος…έσβησε αλλά είχε τόσο ανέτοιμους παίκτες και τέτοια γύμνια στον πάγκο που πάλι καλά να λέμε που ήταν ανταγωνιστικότητος 40 λεπτά στην Πράγα κι άλλα 60 στην Αθήνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News