Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που χάλασε και οι δύο το Γενάρη

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σχολίασε αρχικά την κουβέντα για το αν ο Παναθηναϊκός έχει ευνοηθεί από το πρόγραμμα μέχρι τώρα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο πρόγραμμα με τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και για αυτό είναι πρώτος με 5Χ5, αλλά στη Λεωφόρο έχει παίξει και με την ΑΕΚ. Η διάρκεια, σε κάθε περίπτωση, θα κρίνει την πορεία του Παναθηναϊκού. Και στη Λεωφόρο, μη νομίζουμε ότι έχει εύκολα παιχνίδια. Θυμόμαστε και παλιά τι γινόταν στα εντός έδρας παιχνίδια του. Δεν είναι μόνο θέμα αποτελεσμάτων, βλέπεις την εικόνα της ομάδας ότι είναι ομάδα προπονητή».

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι «ακόμη καλύτερος όταν μπουν Βέρμπιτς και Μπερνάρ».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Τσοκάι και Τρουαγιέ, τονίζοντας πως ο δεύτερος έχει «πολύ καλή τεχνική, ταχύτητα, αλλά υστερεί σε δύναμη σε σχέση με τον πρώτο. Είναι πιο ντελικάτος», ενώ αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός «είχε κοιτάξει να πάρει και δεξί εξτρέμ, αλλά δεν προχώρησε». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «αν προκύψει κάτι, που αρέσει στον Γιοβάνοβιτς, τον Γενάρη θα γίνει σίγουρα μεταγραφή. Ίσως και δύο παικτών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News