Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή φορ και ο... Μπεργκ

Η αντίδραση του Μπεργκ για τη νίκη του Παναθηναϊκού!

Να πάρει ο Παναθηναϊκός φορ ή όχι; Ο Καρλίτος στα 31 του, δεδομένα έχει μπροστά του ακόμα 2-3 καλά χρόνια ποδοσφαίρου, είναι όμως σίγουρο πως ο χρόνος θα αρχίσει σιγά σιγά να του αφαιρεί ένταση και αντοχές.

Από την άλλη μιλάμε για ένα μπαλαδόρο που δεν γίνεται έτσι απλά να ξεχάσει τα μυστικά της μπάλας, ακόμα και 50 να φτάσει θα διατηρήσει στοιχεία που αρέσει ο κόσμος να βλέπει: Την τεχνική κατάρτιση, την επαφή με την μπάλα, τα απίθανα χτυπήματα, δεν μπορεί να του τα πάρει εύκολα ο χρόνος.

Όλοι οι τοπ παίκτες με το που περάσουν τα χρόνια της ακμής τους χρειάζονται προστασία. Μπορεί να στην παρέχει ο προπονητής, ο σύλλογος, ο τρόπος που θα σε πλαισιώσει η ομάδα σου.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Ισπανός γκολεαδόρ επιβάλλεται να κάνει δίδυμο με έναν ανάλογης κλάσης παίκτη, περισσότερο killer από τον Κίκο Μακέντα και πιο έτοιμο από τον φέρελπι Ιωαννίδη.

Αρκεί να υπάρχει θέληση να δοθούν σοβαρά λεφτά για μια θέση που στις ομάδες πρωταθλητισμού είναι το Α και το Ω. Σκέφτεστε π.χ τον φετινό Παναθηναϊκό με Μάρκους Μπεργκ;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News