Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη «ζημιά» του Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη «ζημιά» του Πογιάτος

Μακέντα, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης γέμιζαν τόσο καιρό μπαταρίες αφού δεν περιλαμβάνονταν στα πλάνα του προπονητή τους, ας ελπίσουμε να κάνουν την διαφορά στα πλέι-οφ.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους όπου βλέπουν τα δικά τους ατού είτε ντεφορμέ, είτε …ξεζουμισμένα οι πράσινοι μπορούν να επικαλεστούν το ζήτημα της φρεσκάδας των πιο κομβικών τους παικτών.

Ο Ισπανός κι ο Ιταλός έμειναν στην άκρη τόσες εβδομάδες επειδή δεν είχαν ούτε την κίνηση που χρειαζόταν για να ανοίξεις άμυνα ομάδας που είχε μόνιμα όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα, ούτε την φρεσκάδα Καμπετσή, Ιωαννίδη που συχνά γύριζαν στη σέντρα για αμυντικές βοήθειες.

Με Βιγιαφάνιες-Αγιούμπ να κάνουν καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Μαουρίσιο να εγγυάται δημιουργικό παιχνίδι, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην extra season για τους κυνηγούς που θα έχουν στα νώτα τους χαφ με δυνατότητα να τους πετούν τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή.

Η μεγαλύτερη «ζημιά» του Πογιάτος

Ο Μαροκινός π.χ έχει καλά στοιχεία, φέρνει βελτίωση στο κράτημα μπάλας, επιτρέποντας στην ομάδα να πάρει μεγάλα νούμερα κατοχής.

Έπεσε κι αυτός φέτος θύμα της κακής προετοιμασίας του Ντάνι Πογιάτος, εκεί έγινε το κακό, συν το γεγονός ότι -εκ του αποτελέσματος -προκύπτει πως δεν υπήρξε σωστή αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που τους πληρώνεις για να σου κάνουν τη διαφορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News