Παναθηναϊκός: Η μεγάλη... είδηση για Μπεκ!

Παναθηναϊκός: Πιθανό... καψόνι σε Μπεκ!

Η μεγάλη είδηση του Σαββατοκύριακου είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα στείλει στην β΄ ομάδα τον Ούφε Μπέκ.

Λες και θα ιδρώσει το αυτί του Δανού που στη χώρα μας κάνει επιδοτούμενες διακοπές.

Ο Σκανδιναβός αποκτήθηκε στις 13 Αυγούστου 2020. Μέσα σε διάστημα 51 ημερών υπέστη 3 τραυματισμούς. Στις 27 Αυγούστου υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και αποχώρησε από την προπόνηση.

Στις 9 Σεπτεμβρίου αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Στις 3 Οκτωβρίου δεν προπονήθηκε εξαιτίας τενοντίτιδας και ξεκίνησε να ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Ο Δανός είχε μείνει εκτός αποστολής του Τριφυλλιού και στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Μπεκ είχε υποστεί οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο, σε μία σύγκρουση που είχε με παίκτη της Λάρισας στο παιχνίδι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου.

Συνολικά είχε υποστεί 5 τραυματισμούς το πρώτο δίμηνο παρουσίας του στην Ελλάδα, κάτι που τον έβγαλε από πολύ νωρίς εκτός αγωνιστικού κάδρου.

Εκτοτε πληρώνεται και…ξεκουράζεται!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News