Παναθηναϊκός: Η κριτική των μεταγραφών με Βόλο

Παναθηναϊκός: Η κριτική των μεταγραφών με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο (0-0) κάνοντας βήματα πίσω ενόψει την ευρωπαϊκών αγώνων του Conference League.

Οι Πράσινοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοση χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι.

Eμείς πάμε να δούμε τι έκαναν τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στο αγώνα με τον Βόλο:

Μάγκνουσον: O υψηλόσωμος στόπερ δείχνει ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να εγκλιματιστεί 100% στη νέα του ομάδα όμως έδειξε αρκετά καλά στοιχεία με κυριότερο την συμμετοχή του στο build up της ομάδας από την άμυνα. Αμυντικά έχασε κάποιες μονομαχίες αλλά μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται στην ομάδα μόλις 15 μέρες.

Τσέριν: Ο Σλοβένος μπήκε στην ανάπαυλα και αμέσως άλλαξε την ροή του αγώνα και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στην δημιουργία φάσεων. Ο Τσέριν έχει ποιότητα και αυτό φαίνεται στις επαφές του με την μπάλα. Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό αυτή την σεζόν.

Γκάνεα: Αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά, είχε κάποια ανεβάσματα και δύο πολύ καλές σέντρες.  Σίγουρα μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με πολύ καλά χαρακτηριστικά ο οποίος θα βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ για την θέση του βασικού.

Λοντίγκιν: Αγωνίστηκε και αυτός για 25 λεπτά και ήταν σταθερός όταν χρειάστηκε. Δεν έκανε κάποιο λάθος και αυτός από την πλευρά του θα διεκδικήσει τη θέση βασικού από τον Μπρινιόλι,

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News