Παναθηναϊκός: Η κατάντια είναι απερίγραπτη!

Παναθηναϊκός: 180.000 για να πάρουν το «πράσινο» ταλέντο

Ποιος είναι ο Μάριος Τζαβίδας που προτίμησε να πάει στον Ατρόμητο και στις πρώτες του δηλώσεις με την μπλε φανέλα δεν είπε μισή λέξη για την ομάδα που τον ανέδειξε;

Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται κάνουν λόγο για έναν αρκετά ταλαντούχο επιθετικό. Ψηλός και δυνατός για την ηλικία του ενώ εδώ και καιρό μαζί με τον αδερφό του ακολουθούσαν έξτρα πρόγραμμα προπόνησης στο Κορωπί.

Την περσινή σεζόν ήταν με διάφορα ο πρώτος σκόρερ της Κ17 του Παναθηναϊκού (με 15 τέρματα) και φέτος είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά με την Κ19 του τριφυλλιού.

Τελικώς ο πιτσιρικάς (όπως ο Καραγιάννης που πήγε στον ΠΑΣ και πέρσι ο Αποστολάκης που προτίμησε τον ΑΠΟΕΛ) έκρινε πως μια ομάδα…γειτονιάς έχει καλύτερες προοπτικές από εκείνες του Παναθηναϊκού προτιμώντας να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά αλλά η κατάντια στα χρόνια του Γιάννη Αλαφούζου συνεχίζεται…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News