Παναθηναϊκός: Η καταλυτική μεταγραφή!

Πέρεθ: «Δεν είδα καν την πέτρα - Ήθελα να προστατέψω τον Αϊτόρ»

Ευτυχώς που δεν σημάδεψε σωστά ο Μπίσεσβαρ στις αρχές της επανάληψης και δεν κατέστη μοιραίο το γλίστρημα του Πέρεθ στη μεσαία γραμμή.

Ο Ισπανός αποδείχθηκε καταλυτική μεταγραφή, κάνοντας την διαφορά με το ήρεμο, σίγουρο παιχνίδι του στον άξονα.

Του χρόνου επειδή ο παίκτης μεγαλώνει πρέπει να τον πλαισιώσεις με κεντρώο-δυναμίτη που θα καταπίνει χιλιόμετρα και θα πηγαίνει επιθετικά στο μαρκάρισμα σε αντίπαλο/μπάλα.

«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Πέρεθ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός ντεμπουτάρισε το 2010 στο κορυφαίο πρωτάθλήμα του κόσμου αλλά δεν έμεινε πολύ στο Βιθέντε Καλντερόν.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε διάφορες ομάδες όπως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Χετάφε και η Μπέτις, ενώ πέρασε και από την Ιταλία για την Τορίνο.

Το βιογραφικό του έδειχνε ότι με την σωστή διαχείριση θα έκανε καλά την δουλειά του στη λίγκα μας που είναι 2-3 ταχύτητες κάτω. Ωστόσο τα χρόνια περνούν και του χρόνου θα έχεις και Ευρώπη…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News