Παναθηναϊκός: Το καλύτερο «deal» της σεζόν

Post ΕΠΟΣ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι!

Γι αυτά που προσφέρει στην ομάδα ο Μαουρίσιο το λες και… κοροϊδία το ποσό του 1.1 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει ως καθαρές απολαβές από τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022.

O 32χρονος κεντρικός μέσος συμφώνησε με το τριφύλλι έναντι 550.000 ευρώ το χρόνο, γεγονός που τον καθιστά ως έναν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες των πράσινων.

Ο Νοτιοαμερικάνος φιγουράρει -και μάλιστα σε περίοπτη θέση- στην πρώτη πεντάδα των υψηλότερων συμβολαίων του έμψυχου υλικού, μαζί με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, τον Καρλίτος, τον Φεντερίκο Μακέντα και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης τριετίας όπου αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ το ετήσιο συμβόλαιό του εμπεριείχε επταψήφιο νούμερο, καθώς επίσης και ότι τα δύο αμέσως προηγούμενα χρόνια στη Ζενίτ οι απολαβές του ήταν ακόμα υψηλότερες.

Με την απόκτηση του αλλά και το συμβόλαιο που προσέφερε ο Παναθηναϊκός στον Βραζιλιάνο προκειμένου να κλείσει το «deal» μπορείς να αποκαλέσεις την απόκτησή του ως το κόλπο της σεζόν λαμβάνοντας υπόψη πόσα προσφέρει στο χορτάρι και μάλιστα σε πολύ προνομιακή τιμή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News