Παναθηναϊκός: Η ιδιαίτερη ομιλία Ιβάν στους παίκτες για τη Λεωφόρο

Χαμός με Ιβάν μετά τη νίκη - Νέο ξέσπασμα (pics-vid)

Με στόχο τον απόλυτο αιφνιδιασμό στη Σλάβια Πράγας και τη μεγάλη ανατροπή του 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί την προετοιμασία του για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Η Λεωφόρος θα είναι… ηφαίστειο, ο κόσμος θα δώσει ώθηση στην ομάδα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως, να κάνει πλύση εγκεφάλου στους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός θέλει η ομάδα να λάβει την ενέργεια του κόσμου, ωστόσο -σύμφωνα με τη Livesport- φοβάται μήπως παρασυρθούν οι παίκτες.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει μιλήσει στους παίκτες του και επισήμανε ότι είναι απαραίτητο να διατηρήσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους να εφαρμόσουν το πλάνο τους και να μη χάσουν τη συνοχή τους.

Οι οπαδοί θα πιέσουν για ένα δυνατό ξεκίνημα όμως ο Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει ένα παιχνίδι με υπομονή στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιτεθεί συγκροτημένα και να μη δώσει χώρους στη Σλάβια για ένα γρήγορο γκολ που θα τελειώσει πρόωρα την πρόκριση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News