Παναθηναϊκός: Η γραμμή διάταξης που θα κρίνει το ντέρμπι

Βαθμολογία: Αν γίνει το 0/3 εκτός έδρας, τότε...

Μιλάμε συχνά για σχεδιασμούς και προσεγγίσεις αγώνων: είναι πράγματα απαραίτητα, αλλά σε επίπεδο ντέρμπι δεν αρκούν πάντα.

Ό,τι κι αν κάνουν οι προπονητές, αν οι ποδοσφαιριστές δεν δώσουν αυτό το απαραίτητο κάτι παραπάνω δεν γίνεται τίποτα.

Την Κυριακή στον Πειραιά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγκαστικά θα δείξει μεγάλο κουράγιο πηγαίνοντας με δίδυμο στόπερ Πούγγουρα-Σάρλια, αν μάλιστα συμβεί κάτι στη διάρκεια του αγώνα σε έναν από αυτούς δεν θα έχει κεντρικό αμυντικό στον πάγκο ούτε για δείγμα.

Θα χρειαστεί να παίξει με τρεις χαφ για να περιορίσει τους γηπεδούχους στη μεσαία γραμμή ώστε να μην βρουν την εύκολη πάσα σε Τικίνιο, Ελ Αραμπί που μπορούν να σε ταλαιπωρήσουν.

Ο Μαουρίσιο εκ πρώτης όψεως δείχνει απαραίτητος αλλά ο κόουτς αυτή τη φορά αν τον βάλει να παίξει θα του ζητήσει επιστροφές.

Δεν γίνεται ο Αλεξανδρόπουλος να τρέχει για όλους: ο σκοπός πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός να έχει στη μεσαία γραμμή σταθερά περισσότερους παίκτες από τους οικοδεσπότες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News