Παναθηναϊκός: Η γενναία προσφορά σε Χεζόνια - Όλο το «πακέτο» στον Κροάτη το δεύτερο έτος!

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Η κριτική των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί με νύχια και με… δόντια να κρατήσει στο ρόστερ του, τον Μάριο Χεζόνια, ξεπερνώντας και τις ίδιες του τις δυνάμεις.

Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, οι «πράσινοι» επιδιώκουν να φθάσουν στην επίτευξη τρίτης υπέρβασης το ίδιο καλοκαίρι, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της παραμονής του «Super Mario» για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να βγάλει από το ταμείο του, επταψήφιο νούμερο για τον Χεζόνια, ποσό που θα αξιοποιηθεί στην κάλυψη τόσο των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη, όσο και του buy out της «Μπάρτσα» (400 χιλ. ευρώ). Τη μεθεπόμενη σεζόν, όμως, αν ο Κροάτης επιλέξει τον δρόμο του ΟΑΚΑ μέχρι το 2023, οι «πράσινοι» θα του προσφέρουν όλο το «πακέτο» των χρημάτων, καθιστώντας ως – αν όχι τον πιο – έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης απέκτησε με εντυπωσιακή ευελιξία, τρεις ξένους (Μέικον, Πέρι, Ουάιτ), ενώ ανανεώθηκαν και τα συμβόλαια των Παπαπέτρου και Νέντοβιτς. Οι γρήγορες κινήσεις λειτούργησαν ευεργετικά, ως προς το θέμα του μπάτζετ, καθώς το Τριφύλλι ξέρει, πλέον, τι έχει στη διάθεσή του και πώς θα κινηθεί για την ολοκλήρωση του παζλ του νέου ρόστερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News