Παναθηναϊκός: Η φυγή από το ρόστερ που δύσκολα αναπληρώνεται!

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 92-78: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι Αντριους-Γκριγκόνις θα ανταπεξέλθουν στην αποστολή να “γεμίσουν τα παπούτσια” του Νεμάνια Νέντοβιτς που αγαπήθηκε από την εξέδρα παρότι εδώ και πολλά χρόνια είναι “γυάλινος”.

Δηλαδή για ένα ματς που θα σε ξετρέλαινε, σε άλλα τρία θα ήταν εκτός δράσης. Αδύναμο το μυϊκό σύστημα του Σέρβου ,χωρίς αμφιβολία, μα μιλάμε για αθλητή που όταν πατούσε γερά έκανε τον προσωπικό του αντίπαλο ότι ήθελε, με την εξέδρα να “λιώνει” για πάρτη του. Όχι άδικα.

Σουτάρει όπως εμείς πετάμε βότσαλα στη θάλασσα, δεν νιώθει αποστάσεις από το καλάθι, με το που ξεφύγει μια ίντσα (!) από τον αντίπαλο, ακόμα κι αν είναι 9 μέτρα μακριά από το διχτάκι θα το μπουμπούναγε.

Είναι τόσο μεγάλη η επιθετικότητά του που αναγκάζει τον προσωπικό του φρουρό να τον μαρκάρει από τα 10 μέτρα.

Αν το κλαμπ είχε παίκτη τύπου Καλάθη αυτή την διετία, τότε Νέντοβιτς-Παπαγιάννης (ειδικά αυτός) θα φαίνονταν δύο επίπεδα πάνω από τα στάνταρ τους, αφήστε που το τριφύλλι θα πάλευε με καλές προϋποθέσεις να μπει στην οκτάδα, με την δεκάδα στην Ευρωλίγκα να ήταν στις δυνατότητές του.

Έχοντας απλά πόιντ γκαρντ να μοιράζει μπάλα και να παίζει άμυνα! Ακόμα και σε ένα σύνολο δίχως στρατηγική και ξεκάθαρους ρόλους ο Νεμάνια ξεχώρισε, αφήνοντας μόνο φίλους στην Αθήνα, κάνοντας δύσκολο το έργο της αναπλήρωσής του. Που να ήταν και υγιής…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News