Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία του ΠΑΣ και ο Σποράρ

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που έψαχνε, χαλάλι τα 7,5 εκατ. ευρώ

Θα ήταν τέλειο να γίνει το 5/5 κι η ομάδα να πάει απόλυτα ευχαριστημένη από την βαθμολογική της συγκομιδή στην διακοπή.

Ο ΠΑΣ μέχρι πρότινος σου δημιουργούσε μεγάλους μπελάδες αλλά στη Λεωφόρο αφεντικό είσαι εσύ. Να σημειωθεί πάντως ότι δεν έχει μάθει η ομάδα σε πρωτιές, ούτε σε διαφορές από τους κύριους ανταγωνιστές, ευχόμαστε να έχουν γνώση οι φύλακες και να μην εφησυχάσουν μερικοί.

Αυτό το στοιχείο σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τον Αντράζ Σποράρ που είναι 100% εκεί όποτε τον χρειάζεσαι. Ο Σλοβένος πραγματικά προσπαθεί να προσεγγίσει σωστά την άμυνα του αντιπάλου.

Δεν εκβιάζει σουτ, προσπαθεί να πάρει βάρος της άμυνας και να μειώσει την πίεση για τους συμπαίκτες του περιμένοντας να έρθει το παιχνίδι σε αυτόν.

Δεν είναι ότι έχει σκοράρει τα πολλά γκολ αλλά δεν δείχνει κανένα θέμα αυτοπεποίθησης κι αυτό το έχει περάσει σε όλη την ομάδα που νιώθει σιγουριά με αυτόν μπροστά.

Αλλιώς είναι να έχεις στο αντίπαλο κουτί κάποιον με εμπειρία, κάποιον που νιώθει άνετα με την πίεση, αλλιώς να διαθέτεις ένα άγουρο παιδί (σαν τον Ιωαννίδη) που είναι μαχητής αλλά απέχει ακόμα από το να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News