Παναθηναϊκός: Η ευχή για τον Αϊτόρ είναι μία!

Παναθηναϊκός σε Αϊτόρ: «Μείνε...» - Η τεράστια οικονομική πρόταση

Ευχόμαστε ο Αϊτόρ να ξεπεράσει δίχως παρενέργειες το πρόβλημα στους χιαστούς του και να επανέλθει στο γήπεδο ακμαίος.

Είναι φοβερή η αλλαγή στην εικόνα του ποδοσφαιριστή ο οποίος επί ημερών Λάζλο Μπόλονι είχε περάσει στο θυμικό του κόσμου ως «καμένη» περίπτωση. Ο βασικός λόγος γι αυτό δεν ήταν η έλλειψη προσαρμοστικότητας ή το περιορισμένο ταλέντο του, αλλά οι τακτικές εμμονές (ή ανεπάρκειες όπως θα πουν οι haters) του Ρουμάνου.

Ο χαμηλός ρυθμός και το στιλ ανακύκλωσης κατοχής που ήθελε ο τελευταίος επιθυμώντας κυρίως να διασφαλίζει το μηδέν ουσιαστικά εμπόδιζε τους επιθετικούς να δημιουργήσουν ευκαιρίες αν και ειδικά για τον Ισπανό το βασικό πρόβλημα ήταν το ανύπαρκτο πλάτος του συστήματος.

Σήμερα οι εξτρέμ του Ιβάν αγκαλιάζουν τις γραμμές σε ένα πολύ απλωμένο σχηματισμό ο οποίος δημιουργεί ανύπαρκτα κενά ανάμεσα στους παίκτες και ευεργετεί την γρήγορη μεταφορά μπάλας μπροστά.

Ο Μπόλονι δεν έβγαζε τους παίκτες του εκτός των αμυντικών τους θέσεων ακόμα κι αν έπαιζε με τον Απολλωνα στο ΟΑΚΑ. Με τόσο συντηρητική λογική πώς να αναδειχθούν οι φορ και οι εξτρέμ;

Το καλό ήταν ότι οι συγκυρίες βοήθησαν την ομάδα να διατηρήσει στις τάξεις της τον Αϊτόρ και με υπομονή/επιμονή να τον μετατρέψει σε πυρηνικό όπλο. Το άσχημο είναι ότι του έτυχε ο χειρότερος τραυματισμός που μπορεί να λάχει σε αθλητή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News