Παναθηναϊκός: Η εξήγηση της έκπληξης στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

«Πράσινο» βάφτηκε το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1 στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης», φτάνοντας στο «4Χ4» στην εκκίνηση της σεζόν που τον διατηρεί μόνο πρώτο στην κορυφή της Super League στο +4 από τον Ολυμπιακό και στο +6 από την ΑΕΚ.

Προηγήθηκε η «Ένωση» με τον Πινέδα στο 35’, αλλά οι «πράσινοι» το «γύρισαν» με δύο εύστοχα πέναλτι από τους Αϊτόρ και Σπόραρ, παίρνοντας μία τεράστια νίκη. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και από την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατήρησε τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Ζβόνιμιρ Σάρλια και αποφάσισε να αφήσει ξανά στον πάγκο τον Χόρντουρ Μάγκνουσον κι εκτός αποστολής τον Μπαρτ Σένκεφελντ, κάνοντας την έκοληξη.

Ο Σέρβος τεχνικός, προχώρησε σε αυτή την επιλογή καθώς ήθελε να πάει στο ματς με τους δύο στόπερ που είχαν ρυθμό από σερί αγώνες στα πόδια τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News