Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ελπίζει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να πάρει από έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή του όσα δεν έλαβε έως τώρα και παράλληλα ν’ αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή η περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχει ανάγκη να πάρει πράγματα απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεδομένα θα ενισχύσει την ομάδα με νέες μεταγραφές, ωστόσο περιμένει κι από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες ν’ ανεβάσουν στροφές και να δώσουν όσα δεν έχουν δείξει έως τώρα.

Μία εξ’ αυτών των περιπτώσεων είναι και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος στο χθεσινό φιλικό με την Πάφο πραγματοποίησε την πρώτη του πειστική έμφανιση. Ο Σλοβένος εξτρέμ, δεν αγωνίστηκε με τη Χάποελ, επανήλθε στην αγωνιστική δράση και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Αρχικά κέρδισε το πέναλτι και μείωσε με την εύστοχη εκτέλεση (2-1), ενώ έπειτα δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Η ποιότητα του Βέρμπιτς είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη, ωστόσο έως τώρα ο ίδιος ο Σλοβένος δεν το είχε δείξει. Στη διάρκεια του πρώτου γύρου ελάχιστα ήταν τα ματς που έπαιξε καλά αλλά και πάλι δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί. Πλέον και μετά τη χθεσινή του επίδοση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει ν’ ανεβάσει στροφές ενόψει της απαιτητικής συνέχεια, καθώς θ’ αποτελέσει μια εξαιρετική εσωτερική μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News