Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή και ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή και ο Σένκεφελντ

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης στην εμφάνιση των Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και Δημήτρη Κουρμπέλη στο χθεσινό ματς της Ελλάδας.

Σημειώνοντας παράλληλα πως ο δεύτερος αλλά και ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα προσφέρουν έξτρα λύσεις στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

«Ο Αλεξανδρόπουλος αυτό που μου άρεσε χθες ήταν οι διαγώνιες πάσες που έκανε και του βγήκαν. Έκανε απλά πράγματα που είναι και τα πιο δύσκολα. Είχε θετική παρουσία όπως και ο Κουρμπέλης, ο οποίος δείχνει ότι έχει επανέλθει από αυτό που πέρασε. Θα είναι μια εσωτερική μεταγραφή, με την προετοιμασία κιόλας που θα κάνει. Θα είναι εν δυνάμει βασικός. Το ίδιο ισχύει και για τον Σένκεφελντ, είναι δύο σημαντικές προσθήκες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι έγινε μια διερευνητική επαφή από πλευράς «τριφυλλιού» με τον Βιγιαφάνιες και πως δεν έχει κλείσει αρνητικά το θέμα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News