Παναθηναϊκός: Η επόμενη πρόκληση... εκτός Λεωφόρου!

Παναθηναϊκός: Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την ενδεκάδα;

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή έπεσε πάνω σε αντίπαλο με επιθετική ισχύ, πιστοποιώντας για πρώτη φορά τον χαρακτηρισμό της «ομάδας που επιστρέφει», κάτι που τα τελευταία χρόνια απειροελάχιστες φορές έχει αφήσει να καταγραφεί.

Συνήθως όποτε ο αντίπαλος προηγούνταν, σπανιότατα έχανε. Αυτή τη φορά το τριφύλλι έβαλε μαχαίρι στα δόντια και δεν επέτρεψε στο λάθος του Πέρεθ να τρυπώσει και να χαλάσει το μυαλό του.

«Πορώθηκαν» οι οικοδεσπότες γιατί ήθελαν να ξορκίσουν το φάντασμα των λαθών που τους καταδίωκε ολόκληρες σεζόν.

Παρότι έκανε την εμφάνιση του λίγο πριν φύγει το ημίχρονο, τελικά επικράτησε το πράσινο φως της δόξας με την ανατροπή.

Το γήπεδο «έβραζε» συμβάλλοντας τα μέγιστα στο παναθηναϊκό come back με τους παίκτες να «συνδέονται» με την εξέδρα, δίνοντας το 101% των δυνάμεών τους.

Με το σφύριγμα της λήξης αναλογιστήκαμε ότι αν πέρσι ήταν η άμυνα που έπρεπε να βελτιώσει ο κόουτς για να πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο, φέτος το επίπεδο άλλαξε.

Σήμερα ο Ιβάν ξέρει καλά που θα εστιάσει. Το low mistake football είναι η επόμενη πρόκληση. Αν ανταποκριθείς επιτυχημένα στα ντέρμπι θα έχεις το πάνω χέρι, ανεξαρτήτως έδρας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News