Παναθηναϊκός: Η επόμενη μεταγραφή μετά τους Βέρμπιτς και Σπόραρ

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά...» - Οι ατάκες μετά το φιλικό

Παίκτη που θα βελτιώσει πολύ τον Παναθηναϊκό μεσοεπιθετικά και θα ξεσηκώσει τη Λεωφόρο χαρακτήρισε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ανεβάζει πολύ την ποιότητά του ο Παναθηναϊκός με τον Βέρμπιτς και τον Σπόραρ. Θα τον λατρέψει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Είναι παίκτης με εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής που «ψηνόταν» εδώ και καιρό.

«Ο Βέρμπιτς ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εδώ κι έναν μήνα. Πριν 25 μέρες είχε σχεδόν συμφωνήσει, αλλά μετά ζήτησε λίγο χρόνο και η μεταγραφή πάγωσε. Το θέμα επανήλθε και πριν 10-15 μέρες απάντησε θετικά και το μόνο που είχε ζητήσει ήταν να βοηθήσει τη Ντιναμό Κιέβου στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Κράτησε το λόγο του και σήμερα έρχεται για να υπογράψει», ανέφερε.

10αρι η επόμενη μεταγραφή

«Φάνηκε ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή και αποδείχτηκε πως η ομάδα κυνηγούσε μεγάλους στόχους χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ΚΑΙ δεκάρι. Για τον Βιτίνιο, αν δώσει το ΟΚ ο Γιοβάνοβιτς η μεταγραφή θα γίνει», κατέληξε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News