Γιαννακόπουλος: "Σε αυτούς τα κλειδιά στην επόμενη μέρα"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Μητσοτάκη: Σε εξέλιξη το ραντεβού... (pics)

Την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη έχει πρόθεση να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας, από τμήματα μέχρι το γηπεδικό, αλλά και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, το κυρίαρχο σενάριο των τελευταίων ημερών αναφέρει πως έπειτα από 8 χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με πολλά δυσάρεστα συναισθήματα να τον κυριεύουν λόγω γηπέδου, PAO Alive, οπαδών, θα θελήσει να αποστασιοποιηθεί ως ένα βαθμό από τη διοίκηση τις ΚΑΕ και τις υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξετάζει την περίπτωση να δώσει χώρο και χρόνο σε δύο έμπιστους εξ αγχιστείας συγγενείς του οι οποίοι θα ενεργούν στο management της ΚΑΕ ενώ ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες θα αναλάβει ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News