Παναθηναϊκός: Η επίθεση προβληματίζει, για βασικός ο Ιωαννίδης;

Παναθηναϊκός: Η επίθεση προβληματίζει, για βασικός ο Ιωαννίδης;

Μήπως να ξεκινήσει ο Φώτης Ιωαννίδης βασικός στην Ήπειρο την άλλη Κυριακή;

Τον ένιωσαν καλά οι μπακ της ΑΕΚ τον μικρό, με τον ίδιο να μπαίνει αποφασιστικά στις φάσεις παρότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμιά πρεμούρα να αναπτυχθεί απειλητικά (κακώς) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η παράλληλη χρήση Μπερνάρ-Ιωαννίδη-Σποράρ (όταν πατάει γερά κι είναι σε φόρμα), θέτει υπό ρίσκο τις αντίπαλες αμυντικές επιδόσεις και δημιουργεί τριπλέτα που μπορεί να καλύψει πολλά πράγματα επιθετικά.

Φυσικά για να παίξει με δύο φορ ο Γιοβάνοβιτς (που δεν προτιμά αυτή την τακτική) πρέπει να είναι σίγουρος ότι ο ένας χαφ που θα «φαγωθεί» για να μπει στη θέση του στράικερ δεν θα διαταράξει την αγαπημένη του ισορροπία στις δύο πλευρές του χορταριού.

Πάντως η επίθεση αποτελεί σήμερα την φανερή «ανοιχτή πληγή» του πρωτοπόρου. Ένα γκολ βρίσκει εσχάτως κι αυτό με…αίμα, όπως είδαμε στη Νίκαια, στη Λειβαδιά, με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μόνο Μπερνάρ (και Φώτης)

Τα παιχνίδια περνούν κι ελπίζουμε ο Μπερνάρ να μην παραδώσει πνεύμα κάνοντας (σχεδόν μόνος του) τα πάντα στο γήπεδο.

Ο Βραζιλιάνος -εδώ κι εβδομάδες- καλείται να κάνει κάτι που δεν του έχει τύχει ξανά στην καριέρα του.

Να δημιουργεί, να εκτελεί, να στήνει όλες τις συνεργασίες ,χωρίς κανέναν φορμαρισμένο συμπαίκτη δίπλα του, σε μια επίθεση στατική και προβλέψιμη ένεκα κατακόρυφης πτώσης στην απόδοση πολλών συναδέλφων του.

Αυτή τη στιγμή ο Μπερνάρ δίνει το κάτι παραπάνω ή πολύ παραπάνω στην ομάδα του, αλλά αν τον …κάψεις κι αυτόν θα έρθει η στιγμή που δεν θα δύναται να προσφέρει όσα ξέρει πολύ καλά.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι ο νοτιοαμερικάνος και ο (παγκίτης) Φώτης Ιωαννίδης είναι σήμερα οι μοναδικοί παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News