Παναθηναϊκός: Η επένδυση που πρέπει να γίνει μετά το ΣΕΦ!

Παναθηναϊκός: Θέλει Μήτογλου... πίσω του!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί στο ΣΕΦ να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπήρξαν αρκετά θετικά που μπορεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς να κρατήσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το ΣΕΦ κι ουσιαστικά να έχασε το πλεονέκτημα έδρας, όμως υπάρχουν πολλά στοιχεία που κέρδισε από το συγκεκριμένο ματς. Στοιχεία μάλιστα που πρέπει να κρατήσει ως… φυλακτό για το μέλλον, καθώς όλο το ζουμί στην Basket League είναι οι τελικοί.

Από το τελευταίο ματς των δύο αιωνίων καταλάβαμε απόλυτα πλέον, ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να μειώσει την ψαλίδα από τον Ολυμπιακό αισθητά. Υπάρχει ακόμα διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως το Τριφύλλι έχει κάνει τεράστιο άλμα κι έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες στην αρχή της σεζόν.

Να θυμίσουμε πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που έχουν κορμό περίπου τριών ετών, ενώ οι πράσινοι χτίστηκαν μόλις φέτος σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που σημαίνει πως είναι λογικό να υπάρχει διαφορά ποιότητας από τη μία πλευρά και από την άλλη πως χρειάζεται και χρόνος, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού (9-0).

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην ήττα στο ΣΕΦ έπρεπε να βάλει, ενεργά, το χεράκι της και η διαιτησία, η οποία καθόρισε σε μεγάλο βαθμό με τις αποφάσεις της το παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News