Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Αυτή η υγεία που βγάζει ο Παναθηναϊκός είναι έργο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος απολύτως δίκαια λατρεύεται από όλους σαν θεός.

Ο Σέρβος είναι ένα δίκαιος προπονητής που σέβεται τους ποδοσφαιριστές του και αυτοί με την σειρά τους παίζουν για εκείνον και τον εμπιστεύονται τυφλά.

Το πόσο δίκαιος είναι το απέδειξε περίτρανα στις περιπτώσεις των Πούγγουρα και Σάρλια. Παίκτες οι οποίοι το καλοκαίρι δέχθηκαν αμφισβήτηση για το κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, τους βλέπεις να κάνουν συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και να αναγκάζουν τον Ιβάν να αφήνει στο πάγκο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα όπως οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον.

Ο κόουτς αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και στέλνει σε όλους το μήνυμα, πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να αρχίσουν στην ενδεκάδα και αν το αξίζουν, θα συνεχίσουν.

Όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας στην ομάδα η οποία συνεχίζει να δουλεύει και να εξελίσσεται καθώς αυτό που βλέπουμε δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 50% των δυνατοτήτων της.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε πολλά, δεινοπάθησε όμως λυτρώθηκε και τώρα μοιάζει έτοιμος για ακόμα καλύτερα και σπουδαιότερα πράγματα.

Φυσικά, χωρίς τον Ιβάν Γιοβανοβιτς τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί….

Παναθηναϊκός: Πώς να βγει από την ενδεκάδα;

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Το Τριφύλλι έφτασε στο «5Χ5» και θα κλείσει τον Σεπτέμβριο στην κορυφή της Super League, έχοντας μπροστά του (λόγω του break των Εθνικών Ομάδων) δύο εβδομάδες προετοιμασίας για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Απίθανη… παράσταση από τον Καταλανό εξτρέμ που σκόραρε με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ και με μία ατομική ενέργεια στο 70΄, χαρίζοντας το πέμπτο εφετινό «τρίποντο» στον Παναθηναϊκό.

Με τέτοια απόδοση, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δύσκολα θα κινδυνεύσει να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από οποιονδήποτε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News