Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Άρη - Τα τελευταία νέα

Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Highlights - VIDEO

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του μετά την απόλυση του Μπόλονι και την διοίκηση να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες για τις ευθύνες που έχουν, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο. Και μάλιστα το ίδιο…

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα έχει στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο αντί του Μπόλονι με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στη διάθεσή του, τους Μαουρίσιο, Ιωαννίδη που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά όχι τους τιμωρημένους Νιάς, Βέλεθ και τους τραυματίες, Καμπετσή και Κουρμπέλη.

Για τον Παναθηναϊκό ο Συλαϊδόπουλος τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι θα εμπιστευθεί έναν σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Καρλίτος να παίρνει θέση βασικού πίσω από τον Μακέντα.

Οι Χατζηγιοβάνης και Βιγιαφάνες είναι στα δύο άκρα, οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή και οι Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουανκάρ στην άμυνα με τον Διούδη στην εστία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News