Παναθηναϊκός: Η έλλειψη στο «1» φέρνει... αλχημείες!

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

O Παναθηναϊκός βιώνει μια δύσκολη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του ΤΤ Μπρέι και τις… παρενέργειες που έφερε αυτή η ατυχία του Αμερικανού στην ομάδα.

Η γραμμή των φόργουορντ (Σαντ Ρος, Παπαπέτρου), φτιαγμένη ξεκάθαρα για να ανεβάζει το επίπεδο έντασης και τον ρυθμό στο αγωνιστικό προφίλ των πράσινων έχει στο κεφάλι της πλέον δέκα δουλειές που πρέπει να κάνει.

Είναι τέτοια η φύση της που διογκώνεται το πρόβλημα στο πιο καίριο (αλλά βασικό) μελανό σημείο στη καλοκαιρινή στελέχωση, την έλλειψη παίκτη στο 1 που να μπορεί με την ίδια άνεση να καλύπτει τις δύο θέσεις ψηλά (1/2), απελευθερώνοντας συμπαίκτες και δίνοντας την ευχέρεια στον προπονητή να πειραματίζεται με διάφορους σχηματισμούς.

Με τον Κουβανό αναγκαστικά να δοκιμάζεται ως πόιντ γκαρντ, ο αρχηγός μένει μόνος του στο «3» κι επιπλέον ο νους του Χάουαρντ… πειράζεται αν δεν του βγει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η ομάδα να δείχνει διάτρητη ακόμα και σε διαδικαστικά παιχνιδάκια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μέχρι που διαβάσαμε ότι ο Οντέnτ Κάτας περιμένει με αγωνία την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς για να δοκιμάσει τον Σέρβο ως πλέι-μέικερ (!) ανεβάζοντας τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ στην κανονική του θέση. Της… αλχημείας γίνεται φέτος!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News