Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα με Λαύριο - Απουσία για Κάτας

Παναθηναϊκός - Λαύριο 100-72 (Highlights/vid)

Δεύτερος τελικός σήμερα στην Basket League (5/6, 17:00 ΕΡΤ3), με το Λαύριο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και να… καραδοκεί για την ισοφάριση!

Οι «πράσινοι», φυσικά, από την άλλη, θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα, για να… τελειώνουν με την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Το ματς, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα ήταν γιορτή για τους Λαυριώτες, που ζουν ιστορικές στιγμές, καθώς βρίσκονται για πρώτη φορά στους τελικούς. Το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ωστόσο, θα είναι και πάλι άδειο…

Θυμίζουμε, την Πέμπτη το «τριφύλλι» έκανε πολύ εύκολα το 1-0, επικρατώντας 100-72 και σήμερα θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να ετοιμαστεί για τη φιέστα στο ΟΑΚΑ. τη Δευτέρα (7/6).

Εκτος έμεινε ξανά ο Σαντ Ρος…

Αναλυτικά η 12αδα του Παναθηναϊκού: Μακ, Μπρέι, Όγκαστ, Παπαπέτρου, Χεζόνια, Παπαγιάννης, Μπέντιλ, Μήτογλου, Κασελάκης, Γουάιτ, Δίπλαρος και Μποχωρίδης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News