Παναθηναϊκός: Η διπλή «πόρτα» για το… exit του Καρλίτος

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Το περασμένο καλοκαίρι η Όσιγιεκ είχε χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για να αποκτήσει τον Καρλίτος, αλλά έφαγε… διπλό άκυρο.

Ο προπονητής Νέναντι Μπέλιτσα έχει άριστη γνώμη για τον Καρλίτος, τον οποίο γνώριζε καλά από τη θητεία του στην Πολωνία, κι ήθελε να τον φέρει στην ομάδα του, όμως, λογάριαζε χωρίς τον Παναθηναϊκό και χωρίς… τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η Όσιγιεκ έδινε στον Παναθηναϊκό το ποσό των 400 χιλ. ευρώ για τον Ισπανό επιθετικό και προσέφερε πάνω κάτω τα ίδια χρήματα στον Ισπανό επιθετικό ετησίως.

Παρόλα αυτά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σίγουρος για την επάνοδο του Καρλίτος παρά τα φτωχά του στατιστικά τη σεζόν 2020-2021. Και μάλιστα, κι ο Καρλίτος το… έκοψε στην Όσιγιεκ δηλώνοντας πως είναι αφοσιωμένος 100% στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News