Παναθηναϊκός: Η διάταξη που έδωσε λύσεις και πάλι

Καρέ καρέ το πεντακάθαρο πέναλτι στον Κουρμπέλη (pics)

Ακόμα ένα παιχνίδι στα Γιάννενα που έπαιξε με τους παλμούς και τις ζωτικές μας λειτουργίες γενικά.

Μεγάλο…χτικιό αλλά αφού η ομάδα κέρδισε, χαλάλι. Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ο Αντράζ Σποράρ, σοβαρός ο Κουρμπέλης, εξαιρετικός ο Βαγιαννίδης, μαχητικός αλλά με χαμένες φάσεις ο Ιωαννίδης, πάμε παρακάτω.

Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ για το κύπελλο κι άπαντες πρέπει να είναι στην τσίτα αφού σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Απέναντι σε ένα defensive minded σύνολο που κατευθύνθηκε στο χορτάρι με στόχο να μείνει πίσω από τη μπάλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο πρωτοπόρος βρήκε λύση όταν πέρασε τον Σποράρ δίπλα στον Φώτη, βάζοντας περισσότερη πίεση στα αντίπαλα μπακ.

Το φυσικό πακέτο του Ελληνα και η τεχνική του Αντράζ σε συνδυασμό με την κλάση του Μπερνάρ είναι δεδομένο ότι μπορούν να αποτελέσουν πηγή miss matches αφού …ανοίγουν τις γραμμές του αντιπάλου.

Ίσως πρέπει να το δούμε αυτό το σχήμα περισσότερο στη συνέχεια αφού ο ΠΑΟΚ θα έρθει στη Λεωφόρο να παίξει ποδόσφαιρο κι όχι να ταμπουρωθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News