Παναθηναϊκός: Η διαφορά στις μεταγραφές και η λίστα με παίκτες

Γιοβάνοβιτς: Οι ατάκες για Σάντσες και Σένκεφελντ - Τι δήλωσε μετά το ματς

Το καλό για τον Παναθηναϊκό σε σχέση με προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους του πρόσφατου παρελθόντος είναι πως εδώ και έξι μήνες λειτουργεί σε μία άλλη βάση καλύτερη το τμήμα σκάου τινγκ του τριφυλλιού.

Ηδη υπάρχει δηλαδή μία προεργασία για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους πράσινους με βάση τα θέλω και τα στάνταρ της ομάδας και φυσικά εν συνεχεία να συμβαδίσουν με όσα ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οπότε αν για παράδειγμα ο Σέρβος τεχνικός ζητήσει έναν αριστερό μπακ υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πρώτα τσεκ σε αυτή τη λίστα κι εν συνεχεία αν δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος που να καλύπτει τα κριτήρια του Γιοβάνοβιτς, να αναζητηθεί αλλού ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Οπότε οι μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο θα είναι περισσότερο στοχευμένες και με μεγαλύτερο έλεγχο απ ότι γίνονταν έως τώρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News