Παναθηναϊκός: Η χρονιά του Παπαγιάννη και το συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα τη σεζόν 1972-1973

Μετά την αποχώρηση Παπαπέτρου ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί την σταθερά της ομάδας.

Προέρχεται από κακό Ευρωμπάσκετ, είχε κι ένα τραυματισμό που τον απασχόλησε στη διάρκεια του τουρνουά και δεν τον άφησε να λάμψει, τώρα όμως θα ενσωματωθεί στο τριφύλλι για να ετοιμαστεί γι άλλη μια απαιτητική χρονιά.

Ο νεαρός «πύργος» είναι παίκτης που μπορεί να κάνει διαφορά. Έχει αδιευκρίνιστο ταβάνι, μπορεί να αλλοιώσει επιθέσεις με τη παρουσία του και να φθείρει τον αντίπαλο.

Κρατήστε το αυτό γιατί εκτιμάμε ότι ο Ράντονιτς -που του αρέσει να παίζει 5 εναντίον 5 και να τροφοδοτεί πολύ τον σέντερ του -θα τον βοηθήσει να εκτοξεύσει τα νούμερά του.

Ο Μεγαρίτης μπαίνει σε σεζόν συμβολαίου και θέλει να είναι σε θέση ισχύος τον Ιούνη για να απαιτήσει καλύτερη συμφωνία.

Ναι μεν το τριφύλλι δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στην Ευρωλίγκα αλλά ο Παπαγιάννης είναι ο αθλητής που έχει κάνει όλη την πιάτσα να μιλά για την βελτίωσή του και σίγουρα πολλοί σύλλογοι θα τον πλησιάσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ψηλός ελπίζει να έχει σύμμαχο του φέτος το computerized παιχνίδι των Ουόλτερς-Λι γιατί το βάρος στις πλάτες του θα είναι μεγαλύτερο κι ελπίζει οι συμπαίκτες του να μπορέσουν να τον εκμεταλλευτούν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News