Παναθηναϊκός: Η «αθόρυβη» απόφαση για Παλάσιος και η... επαναφορά

Βιονικός Παλάσιος - Έχασε μόλις ένα ματς όλη τη σεζόν!

Παναθηναϊκός: Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τόσο την φετινή χρονιά όσο και την προηγούμενη σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρσι έπαιξε σε 44 από τους 45 αγώνες της ομάδας του ενώ η αναμέτρηση στην οποία έμεινε εκτός  ήταν για λόγους ξεκούρασης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοση του σε κάποια διαστήματα της σεζόν καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν σταματάει να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Αργεντινό εξτρέμ ώστε να τον έχει πανέτοιμο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελ Τούκου ακολούθησε για 4-5 μέρες πρόγραμμα αποφόρτισης ώστε να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Είναι γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στη Κρήτη είχε μπουκώσεις και έπρεπε να ξεκουραστεί.

Πάντως, αυτή την βδομάδα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και ο Μπερνάρ που… έρχεται

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με το Τριφύλλι ξεχωρίζει την Κυριακή με τους πράσινους να κυνηγούν το απόλυτο.

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο και γιατί όχι το… απόλυτο.

Αναφορικά με τα πλάνα της ενδεκάδας, ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα.

Ο Σένκεφελντ θα παίξει στόπερ αντί του Σάρλιγια, ενώ Μάγκνουσον και Πούγγουρας θα διεκδικήσουν την άλλη θέση στα στόπερ.

Ο Σάντσες και ο Χουάνκαρ θα είναι τα δύο μπακ.

Η τριάδα στο κέντρο, Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν, αλλά και στην επίθεση, Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ, δεν θα έχουν αλλαγές.

Από εκεί πέρα για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μπερνάρ Ντουάρτε δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς να του αναθέτει ειδικό ρόλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος σέβεται τις αποφάσεις του Γιοβάνοβιτς, δεν ασκεί καμία απολύτως πίεση για να φορέσει φανέλα βασικού και εκείνος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μπει από την αρχή στη δράση.

Ο Μπερνάρ παρά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του, μάλλον θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του 90λεπτου. Για την ακρίβεια, ο Γιοβάνοβιτς προορίζει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για τον ρόλο του game changer.

Ο Μπερνάρ έχει την ποιότητα και τις ικανότητες για να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού. Ο Ιβάν δεν διαθέτει άλλον παίκτη με παρόμοιο προφίλ και θέλει να το αξιοποιήσει στο έπακρο.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News