Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Φλόιντ σημαίνει πολλά

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Φλόιντ - Η διάρκεια του συμβολαίου

Θα σταθούμε σε μια δήλωση του Τζεχάιβ Φλόιντ λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά, έχω κίνητρο να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

Αυτομάτως με αυτή του την πρόταση συμπληρώνει το παζλ των όσων θέλουν και ψάχνουν στον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Βάσει των απολαβών του (οι οποίες δεν θα ξεπεράσουν τα 200.000 δολάρια) και του γεγονότος ότι οι προκάτοχοί του (Ογκαστ και Βουγιούκας) έπαιρναν περισσότερα χρήματα το κέρδος για το κλαμπ θα είναι μεγαλύτερο από τη «ζημιά» αν προφανώς το παιδί δεν πιει… θάλασσα με το που θα βγει στον… ωκεανό της Ευρωλίγκας.

Να μην ξεχνάμε πως στην περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός κινήθηκε μεν γρήγορα κι εξασφάλισε την υπογραφή του, μα ουδέποτε το παιδί απασχόλησε μεταγραφικά κάποιον άλλο σύλλογο υψηλού επιπέδου. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την αξία του…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News