Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 21.00.

Οι Πράσινοι άρχισαν την προπόνηση με ζέσταμα και «κορόιδο» και στη συνέχεια δούλεψαν στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα.

Ο Μακέντα και ο Ιωαννίδης συμμετείχαν στην προπόνηση, όπως και ο Κώτσιρας. Ο Σένκεφελντ και ο Πούγγουρας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και ο Μπεκ τη θεραπεία του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σιδεράς, Σάρλια, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News