H «απόλαυση» Μήτογλου και η υπόθεση παραμονή!

H «απόλαυση» Μήτογλου και η υπόθεση παραμονή!

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν απολαυστικός στον τελικό του Κυπέλλου με τους πόντους, τις άμυνες, την συγκέντρωσή του, αλλά δεν είναι το σκοράρισμα, η θετική του ενέργεια και το μεγάλο του μπασκετικό IQ αυτά που εντυπωσιάζουν.

Είναι η αυτοσυγκέντρωση που τον βοηθάει να βρίσκεται πάντοτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, είναι το διάβασμα του παιχνιδιού και οι ωραίες πάσες μέσα στο ψαχνό της άμυνας, είναι οι άμυνες που τον κάνουν κορυφαίο της ομάδας σε αυτό τον τομέα μαζί με τον Παπαπέτρου και τον Σαντ Ρος, είναι οι βραδιές με τα απειροελάχιστα λάθη όπως αυτή της Κυριακής.

Ο Ντίνος που μέχρι πρόπερσι ήταν του ύψους και του βάθους, των υποσχέσεων και ενίοτε της απελπισίας, είναι πλέον κολώνα του Εξάστερου, ένας από τους 2-3 πλέον βελτιωμένους παίκτες του ρόστερ κι η μεγαλύτερη ελπίδα των «πρασίνων» για την επόμενη μέρα.

Ελπίζουμε η διοίκηση να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ και μετά το καλοκαίρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News