Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Αϊτόρ στην αλλαγή λέει πολλά!

Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Αϊτόρ στην αλλαγή λέει πολλά!

Το διάπλατο χαμόγελο του Αϊτόρ την ώρα της αλλαγής του κι όταν ο ρέφερι σφήριξε τη λήξη του ντέρμπι τα έλεγε όλα για την ψυχοσύνθεση του.

Από τότε που ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε ότι οι παρενέργειες της εφιαλτικής του συνύπαρξης με τον Λάζλο Μπόλονι ανήκαν στο παρελθόν κι ότι ο νέος κόουτς πραγματικά πιστεύει στο ταλέντο του άρχισε να απελευθερώνεται.

Σήμερα είναι ο νο1 χαφ του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι του αποτελεί δήλωση ενός παιδιού που αγαπά το σπορ.

Ο Αϊτόρ έχει μια ωραία αίσθηση coolness, δεν μοιάζει ποτέ έτοιμος να πεθάνει γιατί ήρθε ήττα σε ένα ματς, πέρσι χάθηκαν κάμποσα και τον θυμόμαστε πάντα να συνιστά υπομονή και να λέει πως το τριφύλλι θα ήταν έτοιμο τότε που έπρεπε. Δικαιώθηκε.

Ο παίκτης δεν ενθουσιάζεται σχεδόν ποτέ ούτε για μια νίκη. Βγήκε MVP και σκόρερ στον τελικό Κυπέλλου κι αντί να το γλεντήσει προσπαθούσε να εξηγήσει ότι η χειρονομία του μετά το εύστοχο πέναλτι δεν ήταν πικάρισμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Συνάμα ο τύπος δεν κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Δεν νοιώθει αναντικατάστατος – ενώ τέτοιος είναι-αν και διάβαζε τις προάλλες ότι ο Βέρμπιτς έρχεται για να του «φάει» τη θέση.

Στον δικό του κόσμο υπάρχει μόνο η πραγματική ουσία του ποδοσφαίρου, η χαρά της δημιουργίας, η θέληση να συμμετέχεις σε κάτι ωραίο.

Για τον Ισπανό το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, ούτε λόγος για υπερβολές και δράματα, μα ένα σπορ συνεργασιών που το απογειώνουν. Μια ζωγραφιά με αρκετό ιδρώτα με εκείνον να βαστά το πινέλο!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News