Παναθηναϊκός: Η αντίδραση Γιοβάνοβιτς για Μαντσίνι - Θα παίξει με ΠΑΟΚ;

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαντσίνι - Στο κόλπο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Την ικανοποίηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από πλευράς Παναθηναϊκού, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και τους λόγους αυτής.

«Προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό σήμερα ο Μαντσίνι και περιμένουμε την ανακοίνωση. Θα δούμε μήπως είναι αύριο και στην αποστολή, πιστεύω ότι θα τον πάρει. Μίλησε με τον προπονητή, ήταν ο πρώτος στόχος του Γιοβάνοβιτς που καλυπτόταν απόλυτα από αυτά που θα του έδινε.

Ο Μαντσίνι αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού, για δικούς του λόγους, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με συγκεκριμένες προτάσεις στον Άρη και φτάσαμε σήμερα στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην ομάδα, όπου θα έχει συγκεκριμένο ρόλο, αλλά και οι λεπτοί χειρισμοί που υπήρξαν. Ο Γιοβάνοβιτς σήμερα είναι χαρούμενος γιατί τον ήθελε πάρα πολύ τον Μαντσίνι, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τα ρίσκα του, αλλά δικαιώθηκε. Έχει την κάθετη πάσα για πλάκα, είναι γρήγορος και με καλύτερη τεχνική από τον Παλάσιος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» είχε να κάνει τόσο δαπανηρή μεταγραφή 13 χρόνια, από εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι λογικά ο Πούγγουρας θα είναι διαθέσιμος αύριο όπως και ο Κλεϊνχέισλερ που δεν θα πάρει πάντως πάνω από 20’, ενώ και ο Μαντσίνι θα είναι σε πρώτη φάση στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News